Dakota / Media / Gallery / Online / Site / Home

------------------------------------------------

Můj druhý blog o Twilight a Vampire diaries Zde


Červenec 2010

Three new photos with Dakota for Marie Claire Magazine

11. července 2010 v 18:16 | ♥Cherie♥ |  Photoshoots
Objevily se 3 nové fotky z photoshootu pro Marie Claire Magazine =)
imagebam.comimagebam.comimagebam.com


Dakota going to A Dance Class 3.7.2010

10. července 2010 v 11:19 | ♥Cherie♥ |  Candids
56
lovehouse.blog.cz
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com


Apply to be Affiliates

10. července 2010 v 11:14 | ♥Cherie♥ |  Apply to be Affiliates
Chces spřátelit?? ale pozor! spřáteluju blogy zaměřené hlavne na Dakotu Fanning, také s Twilight sagou a Elle Fanning ( sestrou Dakoty )
icon
Pravidla:
1.) navštívit muj blog alespon 2x až 3x týdně
2.) Nespřáteluju blogy s Tokio Hotel, Emo a eroticky zameřené
3.) Když mě přídes navštívit nepiš " obíhám" jinak letíš, já to taky nepíšu


Souhlasíš?? tak stačí napsat toto do komentářu a čekat na mou odpoved:
1.) předzivka:
2.) blog:
3.) Top or elite?:


Signing Autographs

8. července 2010 v 19:22 | ♥Cherie♥ |  Miscellaneous
02
lovehouse.blog.cz
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Dakota Fanning With Fans

8. července 2010 v 19:17 | ♥Cherie♥ |  Miscellaneous
01
lovehouse.blog.cz
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com


Hot or Not? 0.1 - July 2010

8. července 2010 v 15:08 | ♥Cherie♥ |  Hot or Not??
hot

Photo of the Month July 2010

8. července 2010 v 15:07 | ♥Cherie♥ |  POTM
potm

DAKOTA > CONTACT

8. července 2010 v 14:38 | ♥Cherie♥ |  Contact Dakota
Tady je Kontakt na Dakotu, a je PRAVY!! =), kámoška Dakote napsala a ona jí doopravdy odepsala, takže se nebojte ta adresa je opravdu pravá!!
lovehouse.blog.cz
ADRESS:
Dakota Fanning c/o Cindy Osbrink
Osbrink Talent Agency
4343 Lankershim Blvd. Suite 100
Universal City, CA 91602
USA
lovehouse.blog.cz

DAKOTA > TIMELINE

8. července 2010 v 14:35 | ♥Cherie♥ |  Timeline
00
01
02
03












04
05
06
07












08
09
10
11












12
13
14
15

DAKOTA > TV SERIES

8. července 2010 v 14:24 | ♥Cherie♥ |  Tv Series
friends

Friends
Epizoda: 10x14 - The One with Princess Consuela
Vysílání: 26.unora 2004
Role: Mackenzie



taken04

Taken
Epizoda: 10 - Taken
vysílání: 13.prosince, 2002
Role: Allie Keys



taken03

Taken
Epizoda: 09 - John
Vysílání: 12.prosince 2002
Role: Allie Keys



taken02

Taken
Epizoda:
08 - Dropping the Dishes
Vysílání: 11.prosince, 2002
Role: Allie Keys



taken01

Taken
Epizoda:
07 - God's Equation
Vysílání: 10.prosince, 2002
Role: Allie Keys



ellen

The Ellen Show
Epizoda:
1x09 - Missing the Bus
Vysílání: 16.listopadu, 2001
Role: Malá Ellen



family

Family Guy
Epizoda:
3x12 - To Live and Die in Dixie
Vysílání: 15.Listopadu, 2001
Role: Malá holčička (hlas)



fight

The Fighting Fitzgeralds
Epizoda:
1x01 - Pilot
Vysílání: 6.Března, 2001
Role:Marie



malcolm

Malcolm in the Middle
Epizoda:
2x13 - New Neighbors
Vysílání: 21.Ledna, 2001
Role: Emily



spin

Spin City
Epizoda:
5x10 - Příběh hraček
Vysílání: 20.prosince, 2000
Role: Cindy



the

The Practice
Epizoda:
5x09 - The Deal
Vysílání: 10.prosince, 2000
Role:Alessa Engel



csi

C.S.I(Crime Scene Investigation)
Epizoda:
1x07 - Blood Drops
Vysílání: 17.listopadu, 2000
Role: Brenda Collins



strong

Strong Medicine
Epizoda:
1x03 - Misconceptions
Vysílání: 6.srpna, 2000
Role: Edie's girl



ally

Ally McBeal
Epizoda:
3x21 - Almost The Musical
Vysílání: 22.května, 2000
Role: 5letá Ally



er

ER(Emergency Room)
Epizoda:
6x19 - The Fastest Year
Vysílání: 27.dubna, 2000
Role: Delia Chadsey





Dakota / Filmography

8. července 2010 v 13:41 | ♥Cherie♥ |  Filmography
2010 The Twilight Saga: Zatmění ... As Jane Volturi
2010 The Runaways ... As Cherie Currie
2009 The Twilight Saga: Nový měsíc ... As Jane Volturi
2009 Winged Creatures/Fragments ... As Anne
2009 Push ... As Cassie Holmes
2009 Koralína a svět za tajnými dveřmi ... As Coraline (Hlas)
2008 The Secret Life of Bees... As Lily Owens
2007 Cutlass ... As Lacy
2007 Hounddog ... As Lewellen
2006 Šarlotina pavučinka ... As As Fern
2006 Snílek ... As Cale Crane
2005 Lilo and Stitch 2: Stitch má mouchy ... As Lilo (Hlas)
2005 Válka světu ... As Rachel Ferrier
2005 Hra na schovávanou ... As Emily Callaway
2005 9 životů ... As Maria
2004 My Neighbor Totoro ... As Satsuki (Hlas)
2004 In the Realms of the Unreal ... As Narrator
2004 Muž v ohni ... As Pita Ramos
2003 Kim Possible: Problém s časem ... As Preschool Kim (hlas)
2003 Kocour ... As Sally Walden
2003 Holky z lepší společnosti ... As Ray Schleine
2002 O perníkové chapoupce ... As Katie
2002 V pasti ... As Abby Jennings
2002 Sladný domov Alabama ... Young Melanie
2001 Jmenuji se Sam ... As Lucy Diamond Dawson
2001 Supersvůdníci ... As Little girl in the park
2001 Father Xmas ... As Clairee



Dakota / Facts

8. července 2010 v 13:32 | ♥Cherie♥ |  Facts
The Basics

Pravé Jméno: Hannah Dakota Fanning.
Známá jako: Dakota.
Datum narození: 23.urora 1994.
Místo narození: Conyers, Georgia, USA.
nynější místo: Los Angeles, California, USA.
věk: 16
Barva očí: Blue
Barva vlasů: Blonde
Rodiče: Joy and Steve Fanning.
Sourozenci: Elle Fanning
Zviřata: má koně, který se jmenuje Goldie a fenku, která se jmenuje Lewellen.

Záliby / Koničky:

- hraní
- pletení
- Ballet
- ježdění na koni
- čtení
- cestování


Více dodám později / KOPIROVAT POUZE SE ZDROJEM!!

Site

8. července 2010 v 13:21 | ♥Cherie♥
Zde najdete vše o mé stránce

Všechny mé Layouty na této stránce



Online

8. července 2010 v 13:19 | ♥Cherie♥
Seznam všech mých Affs

Chceš spřáteli??

Moje klikací ikonky


Gallery

8. července 2010 v 13:16 | ♥Cherie♥

MEDIA

8. července 2010 v 12:51 | ♥Cherie♥
Read up on what others have said about Dakota and what Dakota has said to others!

View movie trailers, award shows, interviews and many more video clips inside!

Dakota

8. července 2010 v 12:47 | ♥Cherie♥
Biografie o Dakote

» Fact
Fakta o Dakote, co jí baví,Záliby, popis jak vypadá....

Filmografie Dakoty

Proměna Dakoty

Seriály, kde se objevila

Kontakt na Dakotu

Její styl Oblečení (každý rok)