Dakota / Media / Gallery / Online / Site / Home

------------------------------------------------

Můj druhý blog o Twilight a Vampire diaries Zde


Dakota / Filmography

8. července 2010 v 13:41 | ♥Cherie♥ |  Filmography
2010 The Twilight Saga: Zatmění ... As Jane Volturi
2010 The Runaways ... As Cherie Currie
2009 The Twilight Saga: Nový měsíc ... As Jane Volturi
2009 Winged Creatures/Fragments ... As Anne
2009 Push ... As Cassie Holmes
2009 Koralína a svět za tajnými dveřmi ... As Coraline (Hlas)
2008 The Secret Life of Bees... As Lily Owens
2007 Cutlass ... As Lacy
2007 Hounddog ... As Lewellen
2006 Šarlotina pavučinka ... As As Fern
2006 Snílek ... As Cale Crane
2005 Lilo and Stitch 2: Stitch má mouchy ... As Lilo (Hlas)
2005 Válka světu ... As Rachel Ferrier
2005 Hra na schovávanou ... As Emily Callaway
2005 9 životů ... As Maria
2004 My Neighbor Totoro ... As Satsuki (Hlas)
2004 In the Realms of the Unreal ... As Narrator
2004 Muž v ohni ... As Pita Ramos
2003 Kim Possible: Problém s časem ... As Preschool Kim (hlas)
2003 Kocour ... As Sally Walden
2003 Holky z lepší společnosti ... As Ray Schleine
2002 O perníkové chapoupce ... As Katie
2002 V pasti ... As Abby Jennings
2002 Sladný domov Alabama ... Young Melanie
2001 Jmenuji se Sam ... As Lucy Diamond Dawson
2001 Supersvůdníci ... As Little girl in the park
2001 Father Xmas ... As Clairee


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama